Goedkoop online een photobooth huren? Ga voor de beste photobooth DEAL!

Wil jij de gasten van jouw feest of evenement eens op een unieke manier verrassen? Een goed idee dat bovendien helemaal niet duur hoeft te zijn, want bij www.photobooth-DEAL.nl kun je nu op het allerlaatste moment en heel goedkoop een photobooth huren. Zo profiteer je optimaal van een aantrekkelijke deal, waarbij je tot wel 40% korting krijgt! Het is allemaal in 3 eenvoudige stappen te regelen. Je kiest eerst de gewenste datum, selecteert vervolgens de photobooth van je keuze en bestelt online. Snel en simpel, want je hebt ongetwijfeld nog veel meer te regelen voor je bruiloft of evenement! Na de bestelling neemt photboooth DEAL contact met je op om jouw boeking definitief te maken. Alleen nog even het huurcontract tekenen en de photobooth DEAL is geregeld.

Photobooth huren met hoge korting
Als je van plan bent om op korte termijn een photobooth te huren, dan kun je op photobooth-DEAL.nl per datum zien welke DEALS er beschikbaar zijn. Je ontdekt dan meteen de voordelige last minute prijs en het kortingspercentage. Een jubileum- of afscheidsfeest, het zijn echt van die gedenkwaardige momenten. Hoe leuk is het dan als alle aanwezigen zelf grappige foto’s kunnen maken met vrienden of collega’s. Ben jij altijd op zoek naar koopjes en slimme voordeeltje? Dan is last minute een photobooth huren echt iets voor jou! De huurprijs is inclusief levering van de fotohokjes, op- en afbouw op de locatie en leuke photoboothprops op een stokje. Het fotohokje kan maximaal 8 uur onbeperkt gebruikt worden. Per sessie komen er twee gepersonaliseerde fotostrips (5 x 15 cm) uit het apparaat.

Foto’s maken tot in de kleine uurtjes
In de webshop heb je keuze uit verschillende modellen en leveranciers, zodat je altijd goedkoop een photobooth kunt huren die perfect aansluit bij de sfeer van jouw feest. Het leukste van goedkoop een photobooth huren is, dat iedereen met een stapel foto’s naar huis kan gaan. Een uniekere herinnering aan een familie- of bruiloftsfeest is bijna niet te bedenken. Iedere fotostrip wordt dubbel geprint. Je hebt dus een leuke foto voor je gastenboek én tevens een aandenken om aan de gasten mee te geven. De foto’s worden ook nog voorzien van naam en datum. Kijk snel of jij ook 40% korting kunt krijgen als je besluit om last minute een photobooth te huren. Zo zorg je er zeker voor dat jouw feest een groot succes wordt!